Pebbulz

Pebbulz is een plastic vrije webshop, we proberen je mee te geven wat voor impact plastic op ons, en de natuur heeft.
Ontdek onze natuurlijke, plastic vrije, Fairtrade, zerowaste & gerecycleerde producten. Dus hergebruik in plaats van éénmalig gebruik.

Wanneer je bij Pebbulz koopt, weet je dat ik alle producten uitgetest en gekeurd heb voordat ze in mijn webshop terecht komen.
Dus jij krijgt een eerlijk, goed onderzocht product. Je hoeft niet verder op onderzoek te gaan, scheelt voor jou tijd en kun je ondertussen leuke dingen ondernemen.

Ecologisch en plastic vrij leven is niet alleen beter voor onze planeet, maar ook voor jou. Veel producten bevatten schadelijke stoffen en of plastic deeltjes zonder dat jij het weet. Dit heeft een flinke impact op onze gezondheid, onze planeet en maakt onze afvalberg alleen maar groter. Daarom verkopen we ook voor je huid en haar producten zonder zooi.

Wij versturen duurzaam met fietskoeriers van Stadvracht, zij stoten geen Co2 uit, zijn stiller dan auto’s, behulpzamer en spraakzamer dan de meeste bezorgers, ze rijden zelfs op bruine boterhammen. Zij en wij willen bijdragen aan onze omgeving, jij toch ook?

1
  • Item added to cart
1
Je winkelwagen
3,95
    Calculate Shipping
    Bereken verzendkosten
    Apply Coupon